Nieuws

Het ontstaan van Verschuere Construct 

Het ontstaan van Verschuere Construct brengt ons terug naar het jaar 2012. De moeilijke beslissing was gevallen, zou hij (Gilles Verschuere) een eigen zaak oprichten en dit dan wel in hoofd- of in bijberoep? Hij koos ervoor om in Juli een eigen zaak op te richten maar dit voorlopig nog in bijberoep. Alles werd in gereedheid gebracht en het BTW-nummer werd aangevraagd. Nu kon het avontuur pas ECHT beginnen!

Het hele verhaal begon in een simpele garage gelegen bij zijn ouderlijke woonst te Zwevegem, waar hij met de minste middelen de meest creatieve realisaties kon verwezenlijken. Door het vele handwerk en de creatieve oplossingen door een minimum aan materialen, heeft hij zich ontpopt tot een ware creatieveling, die nergens voor terugdeinst. De vele mond-aan-mond reclame zorgde ervoor dat Verschuere Construct steeds meer bekent klonk in de oren van de inwoners van de gemeente Zwevegem en omstreken. Hierdoor nam het werk steeds maar toe en moest er opnieuw een belangrijke beslissing gemaakt worden. 'Zal ik nog even in bijberoep blijven of maak ik de overstap naar het hoofdberoep?' In de maand Juni van het jaar 2013 was de beslissing gevallen! Verschuere Gilles koos ervoor om zijn bijberoep, zijn passie om te zetten naar een hoofdberoep. Gemotiveerd, leergierig en getalenteerd zette hij zijn avontuur verder. Stilaan werd er opgemerkt dat de kleine garage niet meer voldeed en moest er naar een oplossing gezocht worden. De ruimte mocht echter zijn werk niet beïnvloeden. In 2014 werd de overstap gemaakt naar een atelier. De atelier waar je Verschuere Construct nu nog steeds kan terugvinden, namelijk in de Oude Bellegemstraat 1B - 8550 Zwevegem.

Zowel de ruimte als de passie/het talent evolueerde. In het begin werden er zowel industriële als particuliere laswerken uitgevoerd. Maar stilaan heeft Gilles Verschuere, zaakvoerder van Verschuere Construct zijn weg gevonden. Hij gaat voor maatwerk in staal, aluminium en inox. Mensen die hun droom/wensen niet kunnen terugvinden in de standaard toonzaal kunnen te rade bij Verschuere Construct. Hij ontwikkelt uw wensen op maat. Hij zet een idee om tot een realisatie. Onze sterkte is net dat we creatief omgaan met de ideeën van de mensen en goed luisteren naar hun noden om samen hun dromen te kunnen realiseren. We houden ervan om uitgedaagd te worden!